MEDIA

Eurovision 2019: Αυτό είναι το εξωφρενικό ποσό που θα πληρώσει η ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή

Eurovision 2019: Αυτό είναι το εξωφρενικό ποσό που θα πληρώσει η ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή

Υπέρογκο ποσό εν μέσω κρίσης που προκαλεί.

Την Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι «Better Love» στέλνει φέτος η Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision.

To budget της ελληνικής αποστολής έχει ήδη εγκριθεί, με το κόστος να αποδεικνύεται αρκετά υψηλό εν έτει 2019.

Μιλάμε για 326.855 ευρώ +ΦΠΑ, ποσό το οποίο θα αξιοποιηθεί τόσο για την ελληνική αποστολή στο Τελ Αβίβ όσο και για τη μετάδοση των δύο ημιτελικών στις 14 και τις 16 Μαΐου και τον τελικό του διαγωνισμού στις 19 Μαΐου, όσο και για τρεις έξτρα γιουροβιζιονικές εκπομπές.

Πρόκειται για την εκπομπή της ΕΡΤ που θα λάβει χώρα για να παρουσιαστεί στο κοινό η ελληνική συμμετοχή αλλά και για ακόμα δύο για την παρουσίαση και των 42 υποψηφίων τραγουδιών στον φετινό διαγωνισμό.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να ακούσουμε και το ελληνικό τραγούδι!

Κατερίνα Ντούσκα: «Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα»

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Κατερίνα Ντούσκα πριν λίγες ημέρες για την ηχογράφηση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision φέτος.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νεαρή τραγουδίστρια την οποία συγκρίνουν φωνητικά με την αξέχαστη Amy Winehouse παραδέχτηκε ότι είναι πανέτοιμη για να ριχτεί με δυναμισμό στη μάχη για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

«Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξη. Νιώθω ότι ήδη έχει ξεκινήσει και είναι η χρονιά μου». Τέλος, σε ό,τι αφορά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε: «Το τραγούδι είναι δυναμικό, δεν είναι μπαλάντα, είναι mid tempo».

Πηγή: Dailymedia.gr

Σχετικές ειδήσεις