MEDIA

Ξύλο στην ΕΡΤ: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που ήρθαν στα χέρια (pics)

Ξύλο στην ΕΡΤ: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που ήρθαν στα χέρια (pics)

Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ της ΕΡΤ πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Ραδιομέγαρο.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μέσα σε λίγες ώρες η είδηση έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Προκάλεσε δε και την αντίδραση της διοίκησης, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωνε για την έναρξη των πειθαρχικών διαδικασιών που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Γιατί όμως τσακώθηκαν οι δύο αθλητικογράφοι;

Αρχικά ακούστηκαν πολλές εκδοχές, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έγιναν τα εξής: Ο μεν συντάκτης διαμαρτυρήθηκε στον αρχισυντάκτη διότι δεν έπαιξε στο Δελτίο Ειδήσεων το θέμα του. Ο δεύτερος φέρεται να προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά ο συντάκτης ήταν έξαλλος.

Του απάντησε με άκρως υβριστικό χαρακτηρισμό ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Ο αρχισυντάκτης όμως σηκώθηκε όρθιος και απάντησε στις ύβρεις με μια γροθιά και ένα χαστούκι. Ο συντάκτης έπεσε κάτω, τα γυαλιά του έσπασαν και φέρεται να σκίστηκε στο φρύδι.

Προσπάθησε βέβαια να σηκωθεί και να αντιδράσει, αλλά οι ψυχραιμότεροι τους συγκράτησαν χωρίζοντάς τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY:

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν στην οποία ανέφερε:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Σχετικές ειδήσεις