MEDIA

«Ξήλωμα» στην ΕΡΤ - Κόβεται η εκπομπή γνωστής τηλεπαρουσιάστριας

«Ξήλωμα» στην ΕΡΤ - Κόβεται η εκπομπή γνωστής τηλεπαρουσιάστριας
Διαβάστε τι γράφει στην ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος για το αίτημα που υπέβαλε στη διοίκηση της ΕΡΤ και το οποίο απορρίφθηκε.

Μετά την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας σχετικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και την συμμετοχή σε αυτό γνωστής τηλεπαρουστριάς της ΕΡΤ, ακολούθησε μια ακόμα εξέλιξη.

Η δημοσιογράφος σταματάει την εκπομπή της. Μάλιστα, η υποψήφια πλέον ευρωβουλευτής, με ανάρτησή της στο Facebook, ενημερώνει τους φίλους και θαυμαστές της ότι η προβολή της εκπομπής διακόπτεται λόγω της υποψηφιότητας.

«Aγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι της εκπομπής όλα αυτά τα 16 χρόνια, θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 δεν θα περιλαμβάνει την εκπομπή (…) με τη συνέντευξη του ψυχιάτρου Δημήτρη Καραγιάννη, όπως είχε προγραμματιστεί. Η Διοίκηση της ΕΡΤ με ενημέρωσε ότι λόγω της επίσημης ανακοινώσεώς μου ως υποψήφιας Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία η προβολή της εκπομπής διακόπτεται», αναφέρει στην ανάρτησή της η γνωστή δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως 18.000 ευρώ - Δες ΕΔΩ αν δικαιούσαι τα χρήματα

Καιρός τώρα: Με ηλιοφάνεια ξεκινάει η Τετάρτη - Επιδείνωση με καταιγίδες μέσα στην ημέρα (pics)

Σχετικές ειδήσεις