MEDIA

Εκλογές 2019: Πρώτο το Newsbomb.gr με 1.677.828 μοναδικούς επισκέπτες και σε αυτές τις εκλογές

Εκλογές 2019: Πρώτο το Newsbomb.gr με 1.677.828 μοναδικούς επισκέπτες και σε αυτές τις εκλογές

Στην κορυφή των μετρήσεων για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr - Πάνω από 1.677.828 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύθηκαν την Κυριακή 26/05/2019 το κορυφαίο ενημερωτικό site στην Ελλάδα για να μάθουν τα αποτελέσματα των εκλογών.- Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις μετά την ήττα στις Αυτοδιοικητικές και στις Ευρωεκλογές - Ο Τσίπρας ανακοίνωσε και Εθνικές Εκλογές 

Το Newsbomb.gr για άλλη μια φορά έσπασε όλα τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας στο ελληνικό διαδίκτυο, όπως κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και στο μεγάλο δημοψήφισμα του 2015.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ, την Κυριακή 26 Μαΐου του 2019 τα ενημερωτικά sites συγκέντρωσαν τα ακόλουθα νούμερα μοναδικών επισκεπτών:

Newsbomb: 1.677.828

Newsit: 1.137.352

CNN GREECE: 606.513

News247: 494.369

Το Newsbomb.gr από την πρώτη μέρα κάλυψε με ειδική ενότητα όλες τις εξελίξεις γύρω από τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων.

Μέσα από συνεχή ροή ειδήσεων, αρθρογραφία, ανάλυση των θεμάτων και όλες τις πληροφορίες γύρω από τις Εκλογές 2019, το Newsbomb.gr κάλυψε άρτια όλη τη σχετική θεματολογία. Έτσι, έκανε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτών να το εμπιστευθούν για την αμεσότητα και την εγκυρότητα της πληροφόρησης που παρείχε.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται ΣΤΗΝ Κορυφή ασταμάτητα.

Από Το Νοέμβριο ΤΟΥ 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις μετρήσεις και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας δουλειά, ανεξάρτητες και ανεπιθύμητες.

«Σπάμε» όχι μόνο τα δικά μας ρεκόρ, αλλά όλα τα ρεκόρ του ελληνικού ίντερνετ.

Δείτε εδώ τις πρωτιές του Newsbomb.gr

Καταγράφουμε την Ιστορία με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμόνες.

Προχωράμε ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ και χωρις «μηχανάκια», αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους αναγνώστες με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία στον τομέα της πληροφόρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019