MEDIA

Αυτές είναι οι υποψήφιες του δεύτερου κύκλου του GNTM! Ασύλληπτος ο αριθμός συμμετοχών!

Αυτές είναι οι υποψήφιες του δεύτερου κύκλου του GNTM! Ασύλληπτος ο αριθμός συμμετοχών!

Οι… μηχανές έχουν ανάψει για τα καλά στην παραγωγή του δεύτερου κύκλου του reality μοντέλων Greece’s Next Top Model που έρχεται από τη νέα σεζόν ξανά στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Star.

Όλοι είναι στις θέσεις τους, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και τα επίδοξα μοντέλα και οι υποψήφιες νικήτριες για τον τίτλο του επόμενου Top Model είναι υπ’ ατμόν!

Για την ακρίβεια να πούμε ότι ακόμα και οι audition έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται τις υποψήφιες. Από χιλιάδες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή μετά από τη διαδικασία του pre-casting, oι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, κατάφεραν να φτάσουν στις 400 κοπέλες.

Βέβαια, η τόσο μεγάλη συμμετοχή και οι αιτήσεις που έλαβαν οι άνθρωποι της παραγωγής, μόνο πονοκέφαλο θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν όμως με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά κατάφεραν όλοι μαζί να φτάσουν και στην επόμενη φάση, αυτή των 70 φιναλίστ. Και ύστερα ήρθε η επόμενη φάση του παιχνιδιού που ήταν αυτή των bootcamps, που ήταν εξίσου απαιτητικά. Δίπλα στα κορίτσια, για να τα ενθαρρύνει, θα βρεθεί σύντομα η μέντοράς τους, Έλενα Χριστοπούλου.

Πλέον, το μόνο που απομένει να γίνει είναι να γίνουμε και εμείς μάρτυρες του ταξιδιού των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, που θα κατακτήσει και ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας αλλά και το χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Reality ή... model;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ιθύνοντες της παραγωγής έχουν κάνει με κάθε λεπτομέρεια τη σωστή επιλογή των προσώπων που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην πασαρέλα του GNTM. Όμως, το ζητούμενο, όπως και πέρυσι, δεν είναι μόνο να διαθέτει μία κοπέλα το τέλειο κορμί και άψογες αναλογίες. Το θέμα είναι η εκάστοτε υποψήφια top model να μπορεί να τα… λέει! Γιατί είναι γεγονός πως το ριάλιτι στοιχείο θα είναι κυρίαρχο στο παιχνίδι που αναμένεται με ανυπομονησία από τους τηλεθεατές.

Αξίζει εδώ να γίνει αναφορά για τις αιτήσεις συμμετοχών που έγιναν στο φετινό GNTM που φυσικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς! Δείτε στην gallery!