Νέος διευθυντής προγράμματος στον ΑΝΤ1

Νέος διευθυντής προγράμματος στον ΑΝΤ1

Ο Νίκος Κάλης, μετά από μια επαγγελματική διαδρομή ως επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Με σημαντικές σπουδές και επαγγελματική προϋπηρεσία στο χώρο της σκηνοθεσίας και του Art & Design στο εξωτερικό, ο Nίκος Κάλης έχει ήδη διαγράψει πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική τηλεόραση στον τομέα της παραγωγής και της ψυχαγωγίας.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον ΑΝΤ1 από τη θέση του επικεφαλής του Ψυχαγωγικού Τμήματος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές περιεχομένου παγκοσμίως έχοντας τη συνολική ευθύνη της υλοποίησης για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Μεταξύ αυτών ήταν το Voice, το Χ Factor, το Big Brother, το Deal κ.α.

Πριν τη θητεία του στον ΑΝΤ1 ήταν επικεφαλής παραγωγών της Ena Productions για μια επταετία, συνεργαζόμενος με πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και προμηθευτές περιεχομένου στην Ελλάδα καιτο εξωτερικό.

Επίσης έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού, καθώςεπίσης τα τελευταία δυο χρόνια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπήςτου τηλεοπτικού Φεστιβάλ των Καννών.