MEDIA

Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου «δίνει» τον Χανταμπάκη: «Έχασα την εμπιστοσύνη μου γιατί…»

Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου «δίνει» τον Χανταμπάκη: «Έχασα την εμπιστοσύνη μου γιατί…»

Survivor: Χαμός στην ομάδα των «Διασήμων» και στο επεισόδιο της Κυριακής (09/04/2017) – Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν «μάσησε» τα λόγια της – Έθεσε θέματα εμπιστοσύνης και αφερεγγυότητας γύρω από το πρόσωπο του Στέλιου Χανταμπάκη.

Σε αποκαλύψεις που «πάγωσαν» για άλλη μία φορά τους «Διάσημους» προχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor.

Η τραγουδίστρια κατηγόρησε τον Στέλιο Χανταμπάκη ότι μοιράστηκε πράγματα που του εκμυστηρεύτηκε με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας.

«Σου είχα εμπιστοσύνη και μοιραζόμουν οτιδήποτε μπορεί να ήθελα να μοιραστώ με κάποιο φίλο και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ. Σίγουρα το είπε στα κορίτσια. Στην Ευρυδίκη, στην Λάουρα και στην Σόφη. Και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μοιράστηκε και με ποιους άλλους συμπαίκτες» είπε η Παπαδοπούλου.

«Όταν ήμουν στα ζόρια μου και σου έλεγα ότι μπορεί να λυγίσω ψυχολογικά, το μοιράστηκες! Γιατί άκουγα πολλές σπόντες από την Ευρυδίκη ότι ''όποιος δεν αντέχει και έχει τα ψυχολογικά του να σηκωθεί και να φύγει''. Άκουγα πολλές σπόντες που ήταν για εμένα και καταλάβαινα ότι υπάρχει κάποια διαρροή και δεν πρέπει να εμπιστεύομαι συγκεκριμένους ανθρώπους. Μπορεί να είμαι αφελής και χαζούλα να το πεις, αλλά αργά ή γρήγορα ‘’μου κόβει’’», είπε απευθυνόμενη στον Χανταμπάκη.

Σχετικές ειδήσεις