MEDIA

Απάντηση ΔΟΛ σε εργαζομένους: Μόνο ένα θαύμα θα σας σώσει

Απάντηση ΔΟΛ σε εργαζομένους: Μόνο ένα θαύμα θα σας σώσει

Βαρύ το κλίμα στη Μιχλακοπούλου, καθώς οι εργαζόμενοι στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και δεν έχουν πληρωθεί και ακούνε πολλά να ψιθυρίζονται για απολύσεις και περικοπές.Το τελειωτικό χτύπημα τους έδωσε ο Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος στη γενική συνέλευση των εργαζομένων λίγο πολύ τους είπε ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να φρενάρει τον οργανισμό και να μην προχωρήσει σύντομα σε απολύσεις προσωπικού και μειώσεις μισθών.

Τα "όργανα" άρχισαν πριν από μερικές μέρες όταν οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι θα εξοφληθούν για τον μήνα Απριλίο στις 29 Μαΐου (δηλαδή με ένα μήνα καθυστέρηση). Αυτό επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα που ούτως ή άλλως ήταν άσχημα λόγω των φημολογούμενων περικοπών που λέγεται ότι θα γίνουν στον ΔΟΛ.

Η διοίκηση περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση, μιλώντας για μείωση εσόδων κατά 70% τα τελευταία 2-3 χρόνια θέλοντας να αποδείξει ότι οι περικοπές είναι αναγκαίες για την επιβίωση του Οργανισμού. Οι εργαζόμενοι και τα προδρεία των συνδικαλιστικών σωματείων άκουσαν έκπληκτοι τον Αντώνη Καρακούση να τους λέει ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να φρενάρει τον οργανισμό και να μην προχωρήσει σύντομα σε απολύσεις προσωπικού και μειώσεις μισθών!

Τελικά μετά από παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν το 50% των οφειλομένων αύριο Τετάρτη και τα υπόλοιπα στα τέλη του μήνα.

Σχετικές ειδήσεις