Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για την πρόταση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ

Newsbomb

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε πώς διαχειρίζεται τον εγκλεισμό στο σπίτι αλλά και τι θα γίνει με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο πατέρας της είναι ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας κι εκείνη εξομολογήθηκε ότι τώρα δεν τον επισκέπτεται τώρα για να τον προστατεύσει, καθώς δεν θέλει να θέσει την υγεία του σε ρίσκο και μετέφερε τα λόγια του: «Μου είπε να μην ανησυχώ και να μην φοβάμαι».

Ακόμη, αναφέρθηκε κι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώρο Λιάγκα», η οποία δεν εκπέμπει για προληπτικούς λόγους.

«Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει. Έχει κλείσει και το στούντιο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θα ήθελα η εκπομπή να είμαι πιο ενεργή σε αυτό… Δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή αν γινόταν, αλλά δεν το ξέρω (πότε θα επιστρέψει η εκπομπή)».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει προτείνει στον σταθμό πράγματα, λόγω του ότι είναι και δημοσιογράφος: «Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού να είμαστε στις επάλξεις όποτε πρέπει».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε και για το όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αθηναίων, αφού εκείνη είναι ενεργή σε αυτόν τον τομέα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τα λεγόμενά της!

Πηγή: Gossip-tv.gr