Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Γιάννης Μαρακάκης: «Μου απαγόρευαν να βγω από το μαιευτήριο... »

Newsbomb

Ο Γιάννης Μαρακάκης έγινε μπαμπάς πριν από μερικές ημέρες και μίλησε για όσα έζησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. 

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Πρωινό μέσω skype για το νεογέννητο παιδί του και τι έγινε στο μαιευτήριο εξαιτίας του κορονοϊού.

O Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε στην ομάδα του Πρωινού πως έκανε τεστ για τον κορονοϊό τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του, Νίκη Θωμοπούλου για να βεβαιωθούν πως όλα είναι καλά, πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Μεταξύ άλλων είπε: «Φαίη εμείς περάσαμε αγωνία πριν τον τοκετό για να εξασφαλιστούμε πως είμαστε μακριά. Κάναμε το τεστ και οι δύο πριν μπει η Νίκη να γεννήσει. Εμένα η αγωνία μου είναι μεγαλύτερη για το τι συμβαίνει εκεί έξω και η ένταση που έχω και μέσα μου και έξω μου από τη χαρά μου για αυτή την απίστευτη αλλαγή που έφερε στη ζωή μου το μωρό. Μπορώ να χαρώ και ήταν μια μοναδική ευκαιρία να ήμουν τόσες πολλές ώρες στο σπίτι. Δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί ξανά αυτό. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος αλλά η ανησυχία μου για την επόμενη ημέρα δεν με έχει αφήσει να ξεδιπλώσω πράγματα».

Πηγή: Gossip-tv.gr