Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM: Η Ρασέλ για τα κλάματα του Παναγιώτη: «Έχει κρυφή καψούρα μαζί μου»

Newsbomb

GNTM: Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος χθες αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και η μεγάλη του "αντίπαλος", παρ' όλο που μία μέρα είχε αποχωρήσει εκείνη, η Θεοδώρα Ρασέλ, είχε πολλά ράμματα για τη γούνα του!

«Του έλειψα φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς. Θέλει να με έχει για να παίρνει ενέργεια. Έχει κρυφή καψούρα μαζί μου» είπε με χιούμορ και νάζι η Ρασέλ σήμερα, καλεσμένη στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου προσπαθώντας να εξηγήσει την κακή ψυχολογία του άλλοτε συμπαίκτη της κατά την αποχώρησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης, όταν άκουσε από τα χείλη της Βίκυς Καγιά πως αποχωρεί, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ λίγο πριν στο πλατό του Greece's Next Top Model είχε ξεσπάσει ξανά, αποκαλύπτοντας στους κριτές πως δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία.

Μάλιστα είχε δικαιολογηθεί πως η κακή ψυχολογία του οφειλόταν στο γεγονός ότι του έλειπαν οι δικοί του άνθρωποι, γεγονός που φυσικά δεν έπεισε τους κριτές.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης κατά την αποχώρηση της Ρασέλ πανηγύριζε για την αποχώρησή της, εκείνη δεν έκανε το ίδιο αφού σχολίασε για το τέλος του άλλοτε συμπαίκτη της στο παιχνίδι:

«Δεν πανηγύρισα γιατί όντως θεωρώ ότι η χειρότερη ήταν η Μαρινέλα και όχι ο Παναγιώτης. Εφόσον δεν είμαι εκεί, το γεγονός ότι έφυγε ο Παναγιώτης δεν με απασχολεί αφού δεν μπορώ εγώ να διαγωνιστώ».