Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ο ξεκαρδιστικός τρόπος που μπήκε στο Εθνικό ο Παπασπηλιόπουλος

Newsbomb

Με πολύ πρωτότυπο και...θρασύ τρόπο κατάφερε να μπει στο Εθνικό Θέατρο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και εξομολογήθηκε την ιστορία του στους Γιαννούτσο-Βαμβακάρη.

Ο ηθοποιός ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους της γενιάς του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος", και μίλησε για τον πολύ αστείο τρόπο που κατάφερε να μπει στο Εθνικό θέατρο.

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, είχε το απόλυτο θράσος για να κάνει ό,τι έκανε αφού πήγε ως ακροατής και μάλιστα αποκάλυψε ότι τελικά δεν πήγε στη συγκεκριμένη σχολή αλλά στο θέατρο Τέχνης απ' όπου και αποφοίτησε.

Πήγε λοιπόν μία μέρα στο Εθνικό θέατρο ως μαθητής Γ' Λυκείου και δεν είχε ιδέα ότι δεν μπορούσε να μπει. Έπεισε έναν φίλο του ο οποίος φοιτούσε στο Εθνικό να μπουν μαζί ώστε να μην τον σταματήσει κανείς στην είσοδο και πράγματι τα κατάφερε.

Ο Παπασπηλιόπουλος συνέχισε το σχέδιό του αφού πήγε σε έναν καθηγητή του Εθνικού που τον ενδιέφερε, τον Ιάκωβο Ψαρρά και του είπε ότι η Σχολή του είχε δώσει την άδεια να παρακολουθεί το μάθημά του, όμως έπρεπε και ο ίδιος ως καθηγητής να τού δώσει την άδεια.

Με τα πολλά τον έπεισε να μείνει στο μάθημά του το οποίο και παρακολούθησε από την αρχή μέχρι το τέλος όμως βρήκε τέχνασμα και για να φύγει από τη σχολή. Την ώρα που τελείωσε το μάθημα, περίμενε να βγει από την αίθουσα μαζί με τον καθηγητή ώστε να μην τον πιάσει κανείς για το σχέδιο που είχε καταστρώσει.

Δείτε την απολαυστική περιγραφή το για τη συνέχεια στο παραπάνω βίντεο: