Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM Spoiler: Αυτός αποχωρεί σήμερα - Ποιοι επιστρέφουν στο παιχνίδι (16/11)

Newsbomb

GNTM Spoiler: Εκτός από την αποχώρηση, ωστόσο έχουμε και επιστροφές!

Μετά την τελευταία αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι/ες του ριάλιτι μόδας του Star είναι πλέον 8. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί, καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/11) θα έχουμε την επιστροφή τεσσάρων παλιών παικτών.

Τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι διαγωνιζόμενοι ανέμεναν αυτή την επιστροφή, καθώς είναι κάτι που γίνεται σε κάθε κύκλο του GNTM.

Η διαφορά φέτος είναι ότι οι παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι, είναι περισσότεροι από τις προηγούμενες δύο χρονιές. Επίσης, οι παίκτες δεν θα επιλεχθούν μέσω ψηφοφορίας από τα μοντέλα του διαγωνισμού, αλλά θα συνδεθούμε με το Λονδίνο και θα τους διαλέξει ο head of scouting, Τζο.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" οι δύο παίκτες που σίγουρα δεν θα μπουν, θα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Τα spoilers πάντως, που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως οι 4 παλιοί παίκτες που θα επιστρέψουν θα είναι οι: Ξένια, Παρασκευή, Ηρακλής και Εμμάνουελ.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και μία επαγγελματική φωτογράφιση από την εμβληματική ταινία "The Karate Kid" σε ζευγάρια.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σήφη να είναι ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια και εκείνος που θα αποχωρήσει από το GNTM 3.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: «Κλείδωσαν» τα F-35 για την Ελλάδα - Τουλάχιστον 18 μαχητικά ζητά η Αθήνα