Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM Spoiler - Αποχώρηση: Αυτός φεύγει σήμερα (08/12) από το ριάλιτι μόδας

Newsbomb

GNTM Spoiler - Αποχώρηση: Ένα τελευταίο εμπόδιο χωρίζει τα έξι μοντέλα που παραμένουν στο GNTM 3 από τον μεγάλο ημιτελικό! Ποιος ή ποια δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού; 

Στην πανέμορφη Ελαφόνησο κρίθηκε η αποχώρηση από το GNTM 3 την Δευτέρα (07/12).

Μαριαγάπη αλλά και Ξένια δεν τα πήγαν καλά στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Βίκυ Καγιά αναγνώρισε τη δυσκολία λόγω του disadvantage που έδωσε ο Ηρακλής στη Μαριαγάπη, όμως, αντιστοίχως, δεν μπορούσε να βρει κάποια αιτιολογία για την αδύναμη απόδοση της Ξένιας.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η κ. Καγιά ανακοίνωσε στην Ξένια, πως το ταξίδι της στον φετινό διαγωνισμό μόδας τελειώνει εδώ και μάλιστα, ένα βήμα πριν την τελική εξάδα.

GNTM - Spoiler Αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα (08/12)

Το GNTM 3 έρχεται σήμερα Τρίτη (08/12) με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Τα μοντέλα φωτογραφίζονται με τον καλύτερό τους φίλο και αυτός είναι άλλος από ένα άλογο!

Όπως στο σκάκι, έτσι και στο GNTM 3, μία λάθος κίνηση είναι αρκετή για να σου στοιχίσει το παιχνίδι. Για ένα από τα μοντέλα, η παρτίδα για μια θέση στον ημιτελικό, τελειώνει με την σημερινή δοκιμασία.

Ποιος δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα;

Σύμφωνα με τα spoilers, η Μαριαγάπη θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει και έτσι μένει μόνο μία κοπέλα, η Παρασκευή, να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του GNTM.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το μήνυμα Μητσοτάκη, οι αποφάσεις για το άνοιγμα της αγοράς και τα νούμερα που δεν πέφτουν