Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν φαντάζεστε για ποιο δυνατό project δέχτηκε πρόταση

Newsbomb

Και μετά το Big Brother τι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος έκανε δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι φέτος;

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, o Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ μετά το τέλος του Μεγάλου Αδελφού που έρχεται στις 18 Δεκεμβρίου προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αν και πέταξε στο τελευταίο live του Big Brother αρκετές μπηχτές λέγεται ότι έχει δεχτεί μία πολύ καλή πρόταση για τη συνέχεια.

Πρόκειται για το House of fame, ένα μουσικό talent show όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει τον ρόλο μέντορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας για αρκετά χρόνια και μόνο όταν επρόκειτο να επανέλθει το Big Brother που πρώτος είχε παρουσιάσει στην ελληνική τηλεόραση ο ίδιος πριν από 20 ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να κάνει τη δυναμική του επιστροφή.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, έφερε μέχρι στιγμής με μεγάλη επιτυχία σε πέρας τον ρόλο του στον Μεγάλο Αδελφό, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να ιντριγκάρει το κοινό, να εντοπίζει τα πιο σημαντικά σημεία κάθε επεισοδίου και να αναδεικνύει τα ριάλιτι στοιχεία του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν για την πρόταση που δέχτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τον ΣΚΑΪ στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.