Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Οι «μπηχτές» του Αλέξη Παππά για τους επικριτές του – Τα μυστικά που αποκάλυψε

Newsbomb

Survivor: Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού παιχνιδιού, ο Αλέξης Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν ο «κακός» της υπόθεσης για αρκετό διάστημα στο Survivor. Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ειδικότερα στα social media από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού, μέχρι που αποχώρησε και στήθηκε… γλέντι στον Άγιο Δομίνικο από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο λόγος, προφανώς, για τον Αλέξη Παππά ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι συνεχίζει να τοποθετείται για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, και να κάνει αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Όλα τα παιδιά όταν μπαίνουν λένε την αίσθησή τους. Κανείς δεν είπε 100% ότι δεν γουστάρει κάποιον ο κόσμος», είπε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παππάς, για το αν οι παίκτες που μπήκαν αργότερα στο παιχνίδι μετέφεραν το κλίμα που επικρατούσε στην Ελλάδα για τους ήδη συμμετέχοντες.

«Είπε για την Άννα Μαρία, τον Τζέιμς και τον Νίκο ότι είναι οι πιο μισητοί παίκτες, αλλά πως το είδε ο ίδιος σαν τηλεθεατής. Ο Σάκης είναι politically correct. Ήταν επικίνδυνο να φτάσει κάποιος κοντά στον Τζέιμς, το παιδί είναι πανέξυπνο. Ο Σάκης την ομόρφυνε τη Μαριαλένα. Βλέπω δυο παιδιά που είναι πολύ καλά, γουστάρουν και το δείχνουν σε όλους», σχολίασε για τον Σάκη Κατσούλη, που κάποιοι κατηγορούν ότι μπήκε «διαβασμένος» στο παιχνίδι με σκοπό την ίντριγκα.

Όσο για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη, απάντησε: «Μίλησα και στη Μαριαλένα και στον Σάκη, για να έρθουν πιο κοντά. Έβλεπα ότι ένιωθε καλά επειδή ήρθε ο Σάκης. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνουν και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό. Δεν ξέρω για γάμο, ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Εγώ θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο Σάκης είναι περισσότερο καψούρης, έκανε 500.000 χιλιόμετρα για να βρεθεί εκεί».

Αναφορικά με τον νυν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γιώργο Λιβάνη, απάντησε: «Δεν συνδέεται χρονικά η σχέση της Μαραλένας με τον Γιώργο Λιβάνη με τη σχέση που είχε με τον Σάκη. Τα παιδιά ήταν δυο χρόνια μαζί, πήγαιναν για γάμο. Η παρουσία του Σάκη την άλλαξε, από μια «ύαινα» που ήταν, έγινε μια πανέμορφη κοπέλα. Δεν μπορώ αυτή τη σχέση να την παρομοιάσω με τη σχέση ενός μήνα που είχε με τον Λιβάνη».

Σε ερώτηση για το αν ευθύνεται το μοντάζ που ο ίδιος παρουσιάστηκε ως ο «κακός» του παιχνιδιού, σχολίασε: «Όταν έκανα τις συνεντεύξεις μόνος μου, έβαζα και λίγο παραπάνω σάλτσα…».

Μια από τις αποκαλύψεις που έκανε, αφορούσε και τη σχέση του. Σύμφωνα με τον Αλέξη Παππά, δεν γνωρίζει αν αυτή η σχέση υπάρχει ακόμα, καθώς ήταν μεν πολύ «δυνατή» αλλά και αρκετά νέα για να παρουσιάσει ανάλογες αντοχές. «Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η σχέση μου, μετά από τόσο καιρό. Εγώ στην αρχή της είχα πει ότι μέχρι 25η Μαρτίου θα ήμουν πίσω, δεν πίστευα πως θα μείνω παραπάνω. Δεν ισχύει ότι θα παντρευόμασταν τότε. Είχαμε βρεθεί όντως μια φορά, αλλά είχαμε έρθει πολύ κοντά έστω κι από απόσταση. Ήταν κεραυνοβόλο, από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά», είπε χαρακτηριστικά.

Στις επικρίσεις που δέχθηκε από άλλους ηθοποιούς, όπως η Γιούλικα Σκαφιδά αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου, τόνισε πως «Ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του και να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω πόρισμα για το τι γράφει. Με τον Ανδρέα Γεωργίου είχαμε μια επαγγελματική σχέση που κάποια στιγμή έληξε. Δεν είχαμε ποτέ προσωπικές σχέσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.313 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 92 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 813 οι διασωληνωμένοι