Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Video: Η πρώτη φορά που ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε «Στην Υγειά μας»

Newsbomb

Μετά από 17 χρόνια η εκπομπή ρίχνει αυλαία.

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2004 όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε για πρώτη φορά «Στην Υγειά μας» και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στο νέο του -τότε- επαγγελματικό βήμα. Τότε η εκπομπή ονομαζόταν «Στην Υγειά μας» και προβαλλόταν από τη ΝΕΤ.

Η πρώτη εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Μάνο Ελευθερίου και στα πρώτα πλάνα ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο «καπηλειό – ταβερνείο» όπως ήταν διαμορφωμένο το στούντιο.

«Καλώς να είμαστε, καλώς σας βρήκαμε, καλώς ήρθατε. Νομίζουμε ότι θα περάσετε καλά μαζί μας γιατί εμείς περνάμε καλά και αυτό είναι μεταδοτικό. Δύσκολα τα πράγματα απόψε. Όχι γιατί είναι η πρώτη εκπομπή αλλά γιατί είναι μαζί μας ο κ. Ελευθερίου» ανέφερε μεταξύ άλλων στα πρώτα λεπτά που η εκπομπή βρισκόταν στον «αέρα», ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τρεις μέρες, πριν πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ, στις 8 Ιουνίου του 2013 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή στην τότε ΝΕΤ όμως το «Στην Υγειά μας» δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Η νέα επαγγελματική στέγη που θα φιλοξενούσε στην συνέχεια τον Σπύρο Παπαδόπουλο ήταν ο Alpha. Στις 12 Οκτωβρίου 2013 η εκπομπή έκανε πρεμιέρα στον Alpha με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στο όνομα προστέθηκε το «Ρε παιδιά».

Το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» έριξε αυλαία στον Alpha στις 17 Ιουνίου 2017 και λίγους μήνες αργότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου μετακόμισε και ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Για άλλες τρεις επιθέσεις ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα