Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλες αλλαγές! Έτσι θα είναι το Διαφάνι στον Γ' κύκλο (vid)

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες: Λίγες μέρες έχουν μείνει για να κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια της σειράς του ANT1 - Οι τηλεθεατές θα βρεθούν στο 1967

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ο Γ’ κύκλος της σειράς αναμένεται ακόμα πιο καθηλωτικός. Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του «Πρωινού» βρέθηκε στο «νέο» Διαφάνι και μαζί με τον σκηνογράφο της σειράς, Αντώνη Χαλκιά ξεναγήθηκαν στα σκηνικά.

Μεταξύ άλλων, το ανανεωμένο Διαφάνι απέκτησε περίπτερο, αντλία βενζίνης, ηλεκτρικά είδη και η Ουρανία αποφάσισε να ανοίξει μπουτίκ στην πλατεία του χωριού.

Το σπίτι του Δούκα στη Λάρισα αλλά και το εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στο Διαφάνι, το σπίτι της Ελένης, το σπίτι του Ενωμοτάρχη, το μπαρ του Κωνσταντή και του Νικηφόρου, είναι ορισμένες από τους χώρους που «ανανεώθηκαν» για την τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών».

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ΄κύκλου

Οι ήρωές μας στις Άγριες Μέλισσες μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους.

Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας. Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Ο δρόμος που ξεδιπλώνεται οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια.

Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που θα όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους. Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές.

Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές. Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που σκότωσε πριν αυτοκτονήσει ο σύντροφός της

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ: Τέλος το Taxisnet θα τα βρείτε στο MyAADE - Πώς θα πληρώσετε

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου