Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Πρωταγωνιστές: Συγκινούν οι φίλοι του Mad Clip - «Δεν ξέχασε ποτέ κανένα, ήταν πάντα ο Pete»

Newsbomb

Πρωταγωνιστές: Τέσσερις φίλοι του Mad Clip μίλησαν για τον τράπερ στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη και συγκίνησαν με τα λόγια τους 

Το βράδυ της Πέμπτης 25/11, οι εκπρόσωποι της ελληνικής τραπ σκηνής μίλησαν στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο δημοσιογράφος συνάντησε τέσσερις κολλητούς του Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Σεπτέμβρη μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο Strat, ο Mike, ο Con The G και ο dj Stephan θυμήθηκαν τον άνθρωπο που τους έκανε να γελάνε, την μεγάλη καρδιά που δεν ξέκοψε από τις πλατείες μόλις έβγαλε λεφτά, τον φίλο που τους έλεγε να μην οδηγούν όταν πίνουν.

«Δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν», ανέφεραν για τον Mad Clip κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό όσο εκείνος. Δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ. Δεν ήθελε να βλέπει τον κόσμο να τσακώνεται μεταξύ τους, τους αγαπούσε όλους, ένωνε τη μουσική, ένωνε τον κόσμο. Εμφανίσιμος, καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι. Ακόμη και που έπιασε χρήματα, γινόταν ακόμη καλύτερος. Αδερφός, δεν θα άφηνε κανέναν να μιλήσει άσχημα για φίλο του. Δεν ξέχασε τίποτα, ερχόταν ακόμη στην πλατεία και άραζε. Δεν ήταν ο Mad Clip, ήταν πάντα ο Pete. Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους» ανέφεραν οι συγκινημένοι οι κολλητοί του φίλοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: «Οι κληρικοί είμαστε και εμείς με χαρές» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 2,2 εκατ. ευρώ

Μιχάλης Zαμπίδης: Ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτες – Τους «ακινητοποίησε» με μία φράση