Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Eurovision 2022 - Αμάντα Γεωργιάδη: Πότε θα ακούσουμε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής

Newsbomb

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ακούσουμε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Εurovision του 2022 όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (10/02), η Αμάντα Γεωργιάδη 

H Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε πως το τραγούδι της Ελλάδας, με το οποίο θα εκπροσωπηθεί στη Εurovision 2022, θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες. Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στην ΕΡΤ από τη Σύμη όπου έγιναν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, ανέφερε: «Νομίζω το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο με το τραγούδι όσο και με το βίντεο κλιπ».

Ακόμα, η Αμάντα Γεωργιάδη σχετικά με τις αντιδράσεις των Νορβηγών όταν έγινε γνωστό ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision 2022, είπε: «Χάρηκαν πάρα πολύ. Έπαθαν, όμως, σοκ γιατί δεν θα πήγαινα για τη Νορβηγία, αλλά με υποστήριξαν».

Η Αμάντα που είναι φοιτήτρια Ιατρικής, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τραγούδι απ’ τις συμμετοχές που έχουν δημοσιευθεί ως τώρα είναι το ιταλικό, ενώ στο Τορίνο θα αναγκαστεί να διαβάζει ανάμεσα στις πρόβες καθώς λίγο μετά τον διαγωνισμό θα έχει εξετάσεις για τη σχολή της.

«Θα το σκεφτόμουν να έρθω στην Ελλάδα. Μου αρέσει πάρα πολύ! Θέλω να ζήσω πιο πολύ στην Ελλάδα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Στη Σύμη τα γυρίσματα για το video clip του ελληνικού τραγουδιού