Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Η κινηματογραφική είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο – Άφωνοι οι παίκτες (video)

Newsbomb

Survivor: «Κάτια Ταραμπάνκο η επιστροφή» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό επεισόδιο

Μετά από ένα χρόνο και τη συμμετοχή της στο Survivor 2021, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης, με είσοδο που θύμιζε αστέρα Hollywood!

Οι παίκτες των Διασήμων κάθονταν στην παραλία τους όταν ξαφνικά είδαν ένα σκάφος να έρχεται και απόρησαν για το τι συμβαίνει. Τότε η Ναυσικά παρατήρησε πως ο επιβάτης φοράει κόκκινη μπαντάνα και αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για νέο παίκτη.

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο πρώτος που την αναγνώρισε, με το καλωσόρισμα να είναι θερμό, με χαμόγελα και αγκαλιές.

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε»

Γύρισα! Γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε λίγο πιο σοβαρά ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω», είπε αρχικά η Κάτια.

Και πρόσθεσε: «Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου». σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ενώ πρόδωσε στους νέους της συμπαίκτες πως «πραγματικά έχω τόση όρεξη να αγωνιστώ μαζί σας».

Survivor: «Χρυσάφι» για την Κάτια Ταραμπάνκο - Χιλιάδες ευρώ η εβδομαδιαία αμοιβή της

Το μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, πέρυσι λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι, όμως, αγωνιστικά ήταν πάρα πολύ καλή και έτσι η παραγωγή του παιχνιδιού θέλησε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

  1. Ποιοι είναι οι όροι της και ποια η αμοιβή της στο ριάλιτι;
  2. Μηδενική ρήτρα αποχώρησης
  3. Μη καταβολή χρημάτων για οικειοθελή αποχώρηση
  4. Καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού
  5. Option για μελλοντική συνεργασία

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό»: «Ο Λάμπρος έπαιρνε 6 χιλιάδες τη βδομάδα και η Αθηνά 3.400 ευρώ, όταν έφυγαν αυτοί οι δυο, ο Ατζουν για να τις δώσει τα 10 χιλιάδες ευρώ ανά εβδομάδα στην Κάτια έβγαλε από το μπάτζετ του μόλις 600 ευρώ γιατί αν προσθέσουμε τα έξι χιλιάρικα του Λάμπρου και τα 3.400 είναι 9.400 άρα έβαλε 600 και έδωσε στην Κάτια 10 χιλιάρικα τη βδομάδα…»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μυριέλλα Κουρεντή - «Μου λείπεις πολύ σκόρε μου» (video)