Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Masterchef Spoiler (17/02): Βαρύ κλίμα μετά την ομαδική δοκιμασία

Newsbomb

Masterchef Spoiler: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στον μαγειρικό διαγωνισμό, φέρνει εντάσεις και βαρύ κλίμα.

Η επιστροφή του Νίκου Μπέρκα ξάφνιασε ευχάριστα τους διαγωνιζόμενους και όλοι μαζί ρίχτηκαν στη μαγειρική μάχη της 1ης Ομαδικής Δοκιμασίας!

Η ώρα της κρίσης όμως έφτασε! Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο συμβούλιο και αγωνιούν να μάθουν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας και να βρεθούν αντιμέτωπες με τα λάθη και τις αστοχίες τους. Η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γρηγόρη, ή η μπλε ομάδα, με αρχηγό τη Φανή, κατάφερε να συνεργαστεί καλύτερα και να είναι η νικήτρια ομάδα;

Πόσο σωστές ήταν οι επιλογές του Γρηγόρη στη διαχείριση των πλεονεκτημάτων του και πόσο εύθραυστες είναι οι ισορροπίες στις μόνιμες πια, ομάδες;

Οι βαθμολογίες και τα σχόλια των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη, φέρνουν χαμόγελα αλλά και απογοήτευση. Μια ομάδα όμως κατάφερε να δουλέψει πιο αρμονικά και μεθοδικά, κάνοντας τις σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στο πρώτο έπαθλο της χρονιάς, η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ιδιωτικό δείπνο στο νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Για την ηττημένη ομάδα, προβληματισμός, απογοήτευση και εντάσεις στο προσκήνιο. Οι λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις των μελών της και οι διαφωνίες βγαίνουν στην επιφάνεια και ο αρχηγός καλείται να πάρει και πάλι σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις.

Η χαμένη ομάδα βαδίζει «στα τυφλά» σε Δοκιμασία Ασυλίας και σε βαρύ κλίμα. Η λευκή ποδιά, που προστατεύει στην επερχόμενη ψηφοφορία όποιον την κερδίσει, είναι σημαντική, μόνο λίγοι όμως θα έχουν την ευκαιρία να τη διεκδικήσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.