Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός - Γιώργος Αμούτζας: Η μεγάλη αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια (vid)

Newsbomb

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο «Νικηφόρος» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

«Οι άνδρες πάμε για κυνήγι και γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί, είναι το βασικό ζητούμενο τον τελευταίο καιρό στη σειρά. Συγκεκριμένα, λέμε ότι οι άνδρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό και λένε αλήθειες. Εννοείται ότι αυτή η αλήθεια θα με σοκάρει και μετά θα φέρει διάφορες πολλές εξελίξεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας στο Happy Day.

Όσο για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του, Βασιλική, ο Νικηφόρος είπε πως «ο Μαθιός για τον Νικηφόρο είναι ο μέντοράς του, είναι το άλλο του μισό. Είναι η πατρική φιγούρα που έχασε και δε νομίζω ότι αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση γιατί βλέπει όλο αυτό τον καιρό ότι ο Μαθιός -χωρίς να υποψιάζεται ότι υπάρχει σχέση- στηρίζει τη μάνα του, όσο κανένας άλλος».

Σχετικά με το αν ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε ότι «δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα, υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν… Εμείς εδώ στη σειρά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Το αν είναι γιος του, θα αποφασιστεί τη δεύτερη σεζόν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς