ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MEDIA

Survivor: Το πρόβλημα υγείας που ανάγκασε τη Ναυσικά να αποχωρήσει (vid)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και ο λόγος ήταν γιατί αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία της.

H φίλη της, Μαρία Καλάβρια, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρούσε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της "ξύπνησε" το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

«Σίγουρα της λείψαμε όλοι και οι παρέες της και ο σύντροφός της και η καθημερινότητά της. Νομίζω όμως ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το πρόβλημα με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ» πρόσθεσε στη συνέχεια και αποκάλυψε ότι της ετοιμάζουν μία έκπληξη για την επιστροφή της.

Ροή Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER