Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Αντωνά: Δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή για τον Άρη Σοϊλέδη (vid)

Newsbomb

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μίλησε για όλα όσα ακούγονταν στο Survivor για τον ποδοσφαιριστή

Η Μαρία Αντωνά απάντησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη συνάντησή της με την Σοφιάννα Αβραμάκη και όλα όσα ακούγονταν στο Survivor για τον Άρη Σοϊλέδη. Η ίδια τόνισε πως δεν αμφέβαλε στιγμή για τον άνθρωπό της. «Δεν υπήρξε καμία στιγμή που να αμφισβήτησα τον Άρη, ούτε λεπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με τη Σοφιάννα μια χαρά, είναι πολύ γλυκό παιδί, τα έχουμε πει όλα, είναι κάτι στο οποίο δεν θα ήθελα να δώσω άλλη διάσταση γιατί ένα θέμα όσο το σχολιάζεις και το συζητάς είναι σαν να το επαναφέρεις στην επιφάνεια. Είπαμε πράγματα τα οποία έπρεπε να πούμε, ήμουν πολύ σίγουρη γι’ αυτά που θα μου έλεγε κι αυτή, οπότε είμαι πολύ ΟΚ», είπε η Μαρία Αντωνά.

«Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα παιδί το οποίο έχει έναν ιδιαίτερο και καυστικό τρόπο με τον οποίο σχολιάζει την επικαιρότητα και τα θέματα και είναι αυτός που δίνει τη σάλτσα μέσα στο παιχνίδι», τόνισε.

Σχετικά με τις ετοιμασίες του γάμου τόνισε: «Έχω αρχίσει να βλέπω νυφικά, έχουμε διαλέξει τα λουλούδια, οπότε είμαι σε μία πολύ ωραία ψυχολογία, σε μία δημιουργική φάση».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Σοφιάννα μίλησε για τη «σχέση» της με τον Άρη - «Η Αντωνά τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι»