Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: «Ο Σπύρος είναι ένας βουτυρομπεμπές που ήρθε μήπως βγάλει καμιά γκομενίτσα» (vid)

Newsbomb

Survivor: Σκληρά λόγια από τον Τάκη Καραγκούνια για τον Σπύρο Μαρτίκα 

Νέα βέλη κατά του συμπαίκτη του στο Survivor, έριξε ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Στόχος του μισθοφόρου ο Σπύρος Μαρτίκας τον οποίο χαρακτήρισε «βουτυρομπεμπέ», λέγοντας μάλιστα πως καταστρώνει σχέδια για να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

«Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι πολύ μεγάλες επιθέσεις, ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας αυτό κάνει μια ζωή, ξέρει να μιλάει, να βγάζει λόγους και να λέει, να λέει… Μιλάει πάντα σκληρά για να εξοργίσει τον άλλο. Αυτό που έχει καταφέρει να κάνει, τουλάχιστον σε μένα, είναι να με κάνει να τον σιχαίνομαι.

Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο. Παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμιά γκομενίτσα. Αυτό έχει κάνει. Δε τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Χθες, μετά το συμβούλιο, μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας, είδα άλλο ένα – γελοίο μπορώ να πω – να συμβαίνει από πλευράς Μαρτίκα και της παρεούλας του Σοϊλέδη.

Είδα να τους τραβάει μακριά από τις καλύβες για να κάνει μια συζήτηση μαζί τους σχετικά με το πως θα κινηθούν για να με βγάλουν από το παιχνίδι», ανέφερε ο Τάκης.