Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Μεγάλη αλλαγή στους κανόνες – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες (vid)

Newsbomb

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Λιανού για τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι

Η ξαφνική ίωση που «χτύπησε» την κόκκινη ομάδα στο Survivor, αρχικά τη Μαίη και στη συνέχεια τον Στάθη, ανάγκασε τους δύο παίκτες να μείνουν εκτός του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας.

Έτσι οι «κόκκινοι» έμειναν με μόλις τρεις παίκτες έναντι έξι, γεγονός που φυσικά αποτέλεσε πολύ σημαντική εξέλιξη για να αποφασίσει η παραγωγή πως έπρεπε να αλλάξουν, πρόσκαιρα ίσως, οι κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λιανός πριν το χθεσινό (23/5) αγώνισμα, αφού ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι Μαίη και Στάθης με εντολή γιατρού μένουν εκτός αγωνιστικού χώρου, αποκάλυψε ότι αν κερδίσουν οι «κόκκινοι», δηλαδή η Στέλλα, ο Σπύρος και ο Τάλα, δεν θα διεκδικήσουν ατομική ασυλία, ενώ αν κερδίσουν οι «μπλε», θα παίξουν παιχνίδι για την ατομική ασυλία όμως θα κερδίσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Έτσι οι μπλε που έχασαν τελικά τον αγώνα, έπαιξαν το αγώνισμα ασυλίας, με τον Άρη Σοϊλέδη να την κερδίζει και έτσι παράλληλα κέρδισε μόνο την παραμονή του στο παιχνίδι για άλλη μια βδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Στα «μαχαίρια» τα φιλαράκια – Τα «καρφιά» στον Άρη και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση