Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor All Star: Καραγκούνιας για Μελίνα Μεταξά - «Έχεις μάθει να είσαι ύπουλη και υποχθόνια»

Newsbomb

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τη Μελίνα Μεταξά.

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star. Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα, οι δύο παίκτες είχαν ακόμα μια διαφωνία στην καλύβα των Μπλε, γεγονός που δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο, καθώς οι τόνοι ανάμεσά τους ανέβηκαν πολύ και επηρέασαν το κλίμα στην ομάδα.

Ο Τάκης κατηγορεί τη Μελίνα πως λέει ψέματα και βγάζει αρνητικότητα στην ομάδα. «Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Άλλο να τους βγάζω αρνητικότητα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Όταν κερδίζεις και νιώθει ο άλλος ότι απειλείται ή δεν ξέρω τι, δεν θα βγει να πει ό,τι θέλει; Εμένα με ρώτησες τη δική μου πλευρά; Πώς νιώθω από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι; Μη μιλάς τώρα; Γιατί είσαι στη ζούγκλα; Γιατί είσαι μόνη σου; Γιατί δεν είσαι σε ομάδα; Γιατί τρως καρύδες από κάτω; Ό,τι θέλει δεν κάνει ο καθένας; Εγώ γιατί δεν μπορώ να το κάνω; Δεν κατάλαβα», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

«Όλο αυτό τον καιρό, τους 3 μήνες, έχουν γίνει γεγονόταν που αφορούν τη Μελίνα και μένα και την ομάδα, που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Η Μελίνα απορεί γιατί ψηφίστηκε αφού τα πάει καλά αγωνιστικά. Και προσπαθώ να της δείξω να καταλάβει γιατί ψηφίστηκε. Δεν καταλαβαίνεις γιατί;», είπε με τη σειρά του ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια ώρα στη συζήτηση μπήκε ο Γιωρίκας, ο οποίος την κατηγόρησε ότι του μίλησε απότομα. Η Μελίνα από τη μεριά της του εξήγησε πως δεν έπρεπε να πάρει μέρος σε μία συζήτηση, της οποίας το περιεχόμενο δεν γνώριζε.

Στο σημείο εκείνο, ο Τάκης Καραγκούνιας επενέβη και είπε: «Μελίνα δεν σου είπα τίποτα τέτοιο. Σου μιλάω, λες ψέματα. Σου είπα μην ψηφίσεις τον Βασάλο, δεν προσπάθησα να σε πείσω για κάτι. Όταν λες ότι προσπάθησα να σε πείσω, είναι σαν να είσαι άβουλο πλάσμα. Είσαι; Δεν νομίζω. Ας μου έλεγες ότι δεν θες να με ακούσεις, δεν επέμεινα. Λες ψέματα κοριτσάκι μου όμορφο, προσπαθείς να κάνεις νούμερα σε εμένα;».

Όση ώρα μιλούσε ο Τάκης, η Μελίνα του φώναζε «δεν λέω ψέματα», με τον παίκτη να λέει στη συνέχεια στην κάμερα του Survivor πως το έκανε επίτηδες, για να τον αναγκάσει να φωνάξει για να ακουστεί και να βγει εκτός ορίων. «Είναι ύπουλο αυτό που κάνει», ανέφερε και τόνισε πως ο Πηλίδης ήταν μπροστά σε όλες τις φάσεις και μπορεί να επιβεβαιώσει τι έχει γίνει.

Η κουβέντα τους δεν οδήγησε τελικά πουθενά, αφού κανείς από τους δύο δεν έκανε πίσω και επέμεναν πως λένε και οι δύο την αλήθεια. «Σε σέβομαι, εσύ δεν με σέβεσαι. Γιατί σε λέω ρε; Κάνε μας την χάρη. Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου. Το κάνεις επίτηδες τώρα, ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με διακόπτεις για να με εκνευρίσεις. Γιατί ξέρεις ότι δεν το αντέχω. Γιατί έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη κι υποχθόνια κοριτσάκι μου», της είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Μην ξαναμιλήσεις μαζί μου, κάτσε εκεί μόνη σου. Μην με ξαναπιάσεις. Κάτσε και μίλα μόνη σου, δεν ανέχομαι άλλα ψέματα. Είσαι ύπουλη με αυτά που δεν παραδέχεσαι», συμπλήρωσε, με τη Μελίνα Μεταξά να τον ειρωνεύεται λέγοντάς του: «Μη φτύνεις, πήγαινε πιο 'κει».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Οι Μπλε ξέχασαν τις προμήθειες έξω και γέμισαν μυρμήγκια - Έξαλλος ο Καραγκούνιας

Survivor All Star: «Έσπασε» ο Αγόρου - «Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά, εύχομαι να του μοιάσω»

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν χαίρονται που φέρνω πόντους, δεν μιλάω με κανένα»