Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor All Star: Με βουτιές πανηγύρισαν τη νίκη τους οι γυναίκες των Mπλε

Newsbomb

Survivor All Star: Ενθουσιασμός ακόμη μια φορά με το παιχνίδι της δημοπρασίας.

Η καλή διάθεση επέστρεψε στην ομάδα των Mπλε, μετά τη χθεσινή τους νίκη στον στίβο μάχης του Survivor Αll Star εναντίον των Διασήμων αλλά και μετά τα παιχνίδια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί που οι παίκτες διεκδήκησαν φαγητό μέσω δημοπρασίας.

Το Survivor με τους all star παίκτες επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η ομάδα των «Μαχητών» αφού έφαγε και χόρτασε βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομίνικου.

«Το παιχνίδι με τον Ατζούν μοναδικό για ακόμα μία φορά, έκανα καλό deal. Σουβλάκι κοτόπουλο στον Άγιο Δομίνικο ποιός θα μου έλεγε ότι θα φάω;», είπε ο Μάριος Πρίαμος για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατζούν.

«Εγω φυσικά δεν την πάτησα όπως την άλλη φορά, έπαιξα όλα τα λεφτά για δύο ψωμάκια με λίγο τυρί μέσα γιατί δεν ήθελα να μείνω νηστικός για ακόμα μία φορά», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Ο Σάκης απαιτεί από τον Μαρτίκα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαριαλένα

Νωρίτερα οι παίκτες πριν μπουν στο στίβο μάχης, συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό. Φτάνοντας στον στίβο μάχης, η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίστηκε, με τη δεύτερη να κάνει λόγο για body shaming.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Μαρτίκα: «Όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει», με τον ίδιο να τονίζει πώς είναι απλά μια λαϊκή έκφραση και τίποτα παραπάνω.

«Δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο σε καμία περίπτωση, γιατί είναι αυτός ο οποίος βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε σε καμία περίπτωση και πιστεύω δεν πρέπει να λέγονται τέτοια λόγια όταν κάποιος δεν είναι μπροστά», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Σάκης απαιτεί από τον Μαρτίκα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαριαλένα

Survivor All Star: Έξαλλοι οι Κόκκινοι με τον Μπάρτζη - «Ο Νίκος μας δουλεύει μέσα στη μούρη μας»

Survivor All Star – Spoiler: Εκτός ορίων οι παίκτες - Η ομάδα που κερδίζει - Ο παίκτης που αποχωρεί