Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor All Star: Ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη διέκοψε τον τελευταίο αγώνα

Newsbomb

Survivor All Star: Νέο πλήγμα για τον Νίκο Μπάρτζη – Διέκοψε τον αγώνα ο Γιώργος Λιανός

Αντίστροφα μετρούν οι φιναλίστ του Survivor Αll Star για το τέλος του παιχνιδιού. Στο νέο επεισόδιο μάλιστα, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έμελλε να λάβει χώρα το καθοριστικό για όλους αγώνισμα κατάταξης.

Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης από την κόκκινη ομάδα καθώς και ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την μπλε ομάδα ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν νίκες.

Όλοι αναμετρήθηκαν με όλους και, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης συνάντησε στον στίβο μάχης τον Νίκο Μπάρτζη. Και ξαφνικά, ενώ οι δυο παίκτες περνούσαν με ταχύτητα ένα ακόμη εμπόδιο, ο δεύτερος σταμάτησε «παγώνοντας» τόσο τον αντίπαλο του όσο και τους άλλους δυο παίκτες στους πάγκους. Ο παρουσιαστής διέκοψε αμέσως την αναμέτρηση σφυρίζοντας και τονίζοντας πως «πάλι είχε κάποιο χτύπημα εκεί ο Νίκος! Για να δούμε, ευχόμαστε να μην υπάρχει κάποιος τραυματισμός σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού».

Αφού έλαβε λίγα δευτερόλεπτα για να δει αν μπορεί να συνεχίσει κανονικά την αναμέτρηση, ο Νίκος Μπάρτζης διαβεβαίωσε τον Γιώργο Λιανό πως μπορεί να συνεχίσει λέγοντας πως «εντάξει, Τζορτζ, απλά μου έφαγε όλο το πόδι εδώ. Πάμε, πάμε».

«Ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη δεν ενέχει ανησυχία. Ένα μικρό γρατζούνισμα ήταν μιας και έχει αρκετά χαμηλά περάσματα ο στίβος μάχης με αποτέλεσμα να σύρουν τα γόνατα τους πολλές φορές οι παίκτες» υπογράμμισε στην πορεία του επεισοδίου ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.