Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

My Style Rocks: Εμπνευσμένα από καμπαρέ τα σημερινά λουκ

Newsbomb

My Style Rocks: Οι διαγωνιζόμενες δεν θα πρέπει να υπηρετήσουν concept της λογικής του θεματικού πάρτι ή να μιμηθούν τον χαρακτήρα μίας ταινίας.

Σύγχρονες γυναίκες του 2023 εμπνευσμένες από το στυλ Cabaret (καμπαρέ) φέρνουν στο πλατό οι διαγωνιζόμενες του «My Style Rocks» για τις ανάγκες του σημερινού Gala.

Από τα looks που θα παρουσιάσουν αποκλείονται τα θεατρικά κοστούμια αλλά και τα σύνολα από βεστιάρια, οι διαγωνιζόμενες δεν θα πρέπει να υπηρετήσουν concept της λογικής του θεματικού πάρτι ή να μιμηθούν τον χαρακτήρα μίας ταινίας. Θα πρέπει τα outfit που θα παρουσιάσουν να έχουν στοιχεία του Cabaret προσαρμοσμένα στο σήμερα και να ανταποκρίνονται σε αληθινές περιστάσεις.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και δυσκολία. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή περιμένουν από τις διαγωνιζόμενες να έχουν μελετήσει καλά, να έχουν εμπνευστεί και ακόμα καλύτερα να έχουν δημιουργήσει εικόνες που κινούνται πέρα από το αναμενόμενο και μακριά από τη λογική του «κουστουμιού».

Πώς θα τα πάνε οι fashionistas σε αυτή την αποστολή; Ποια θα ανακηρυχθεί νικήτρια και ποια διαγωνιζόμενη θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου να αποχαιρετήσει το «My Style Rocks»;