Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα και τα συλλυπητήρια της Ναταλίας Γερμανού

Newsbomb

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση έχασε τη μητέρα του, και η γνωστή παρουσιάστρια έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήριά της.

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Ο «Ντάνος» έχασε την αγαπημένη του μητέρα, με την κηδεία να γίνεται την Παρασκευή (29/9) στο νησί τους, τη Σκιάθο. Όπως είναι λογικό, όλη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από το γεγονός, όπως και οι φίλοι και οι γνωστοί του νέου ζευγαριού.

Ένας από αυτούς, η Ναταλία Γερμανού, έστειλε τα συλλυπητήριά της μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha. «Να μας επιτρέψετε σε όλους μας να στείλουμε την αγάπη μας σε έναν άνθρωπο που τον έχουμε στην καρδιά μας. Στον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Περνάει πολύ δύσκολες στιγμές γιατί έχασε τη μητέρα του όπως θα ξέρετε. Υπήρχαν και τηλεοπτικές μεταδόσεις και αναμεταδόσεις. Συλλυπητήρια και στον Γιώργο και στη Δήμητρα, τη γυναίκα του, έχασε την πεθερά της. Την αγάπη μας, την καλή μας ενέργεια και να τη θυμάσαι πάντα με αγάπη».