Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Η Φάρμα: Η στιγμή που οι παίκτες μαθαίνουν για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Newsbomb

Η δοκιμασία του επάθλου στη Φάρμα ξεκίνησε με μία θλιβερή ανακοίνωση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα από την κακοκαιρία Daniel συνέβησαν κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων της Φάρμας.

Πολλοί από τους παίκτες κατάγονται από τα μέρη εκείνα και τις πληγείσες περιοχές. Η παραγωγή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσαν ως έπρεπε τους παίκτες για την καταστροφή και τις ανθρώπινες απώλειες σε εκείνες τις περιοχές.

Έτσι η δοκιμασία του επάθλου στη Φάρμα ξεκίνησε με τη θλιβερή ανακοίνωση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τους παίκτες να παγώνουν.

«Πριν ξεκινήσουμε με τα δικά μας, τα της φάρμας, πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σε κάτι, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή συνολικά έχει πληγεί. Έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες. Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος από αυτό που έχει συμβεί εκεί. Όλοι επηρεαζόμαστε», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Νίκος Παρλαντζάς επικοινώνησε άμεσα με την οικογένειά του για να δει αν είναι όλα καλά: «Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα; Δεν έμεινε τίποτα;»

«Να σηκωθώ να φύγω, ρε φίλε, εάν είναι έτσι», είπε στη συνέχεια ο παίκτης ακούγοντας τον συνεργάτη του να κλαίει με λυγμούς.

«Έγιναν όλα αυτά, ρε παιδιά; Δεν έμεινε τίποτα ε; Όταν πήρα την απόφαση για να έρθω στη Φάρμα, έφυγα με κρύα καρδιά. Ήθελε ο τόπος ο δικός μας έναν νέο άνθρωπο να δείξει τι σημαίνει επαρχία. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω, πάντως το παράδειγμα το δίνω, το μήνυμα το στέλνω στους ανθρώπους», είπε στο τέλος ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα.