Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Το Ναυάγιo: Η συγκλονιστική σκηνή με τη βύθιση του «Φοίνιξ» - «Ανατριχίλα σκέτη» γράφουν στο Twitter

Newsbomb

Το Ναυάγιo: «Βουλιάζουμε! Ψάξτε για σωσίβια! Βουλιάζουμε...» - Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές τις σκηνές από τη βύθιση του «Φοίνιξ»

Ανατριχιστική ήταν η σκηνή με τη βύθιση του πλοίου «Φοίνιξ», στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο», στο MEGA.

Την πιο ανατριχιαστική η σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς, «Το Ναυάγιο», στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/10).

Οι επιβάτες χωρίς να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η μοίρα, επιβιβάζονται στο «Φοίνιξ» με προορισμό τον Πειραιά.

Τι και αν το πλοίο είχε προβλήματα και ο καιρός ήταν… απαγορευτικός, ο καπετάνιος Δαλαμάνγκας έδωσε το σήμα να ξεκινήσουν κανονικά το ταξίδι τους αγνοώντας τον κάθε κίνδυνο.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά το πλοίο πήρε κλίση και οι κραυγές των επιβατών έκαναν τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν.

Η στιγμή κατά την οποία μαθαίνουν ότι βουλιάζει το πλοίο, η αγωνία να σωθούν οι ίδιοι, η αγωνία να σώσουν και τον διπλανό τους, η απόγνωση στα μάτια τους και η κρυφή ελπίδα ότι θα σωθούν «πάγωσαν» το κοινό.

«Βουλιάζουμε! Ψάξτε για σωσίβια! Βουλιάζουμε» ηχούσαν οι φωνές των επιβατών κατά τη διάρκεια της τελευταίας και πιο συγκλονιστικής σκηνής του νέου επεισοδίου. «Πιάσε ένα σωσίβιο, εγώ πάω να δω τους φίλους μου που μάλλον κοιμούνται» ακούγεται κάποιος να φωνάζει την ίδια στιγμή.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν εξαιρετικές, κάτι που σχολίασαν και οι χρήστες στο Χ )πρώην Τwitter) οι οποίοι ήταν παραπάνω από ενθουσιασμένοι για όσα παρακολούθησαν.