Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός Spoiler: Η στιγμή που ο Μαθιός ομολογεί στον Αστέρη ότι σκότωσε τον Στεφανή (vid)

Newsbomb

Απόσπασμα από το συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού

Η νέα εβδομάδα στον Σασμό αρχίζει με αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν και θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Ο Alpha έδωσε ήδη μικρά στιγμιότυπα από το αποψινό ανατρεπτικό επεισόδιο... όπου ο Αστέρης ζητάει από τον Μαθιό να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στεφανή.

Ο Μαθιός δεν μπορεί πια να το κρύβει από τον μόνο άνθρωπο της οικογένειας που δεν το γνωρίζει και ομολογεί ότι εκείνος τον σκότωσε.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα επισκέπτεται το γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει.

Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.