Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν μου αρέσει η κοροϊδία στις συνεργασίες μου»

Newsbomb

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν υπήρχαν «κρυφά» ραντεβού των συνεργατών της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν στο Happy Day και τις σχέσεις με τους συνεργάτες της.

«Η συνταγή του Happy Day είναι ότι ερχόμαστε με όρεξη, με καλή διάθεση, είμαστε αγαπημένοι και αληθινοί. Εγώ είμαι έτσι ως άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές. Μου αρέσει να επενδύω σε ανθρώπους, καταστάσεις και σε ανθρώπινες σχέσεις. Νομίζω αυτό το εισπράττουν και οι συνεργάτες μου», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε στο ενδεχόμενο αν κάποιος από τους συνεργάτες της έκανε ραντεβού επαγγελματικό για να εγκαταλείψει το Happy Day.

«Δεν θα ενοχλούμουν να μου έλεγε κάποιος από τους συνεργάτες μου ότι πάει σε ραντεβού. Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον τρίτο. Επειδή πάντα υπάρχουν καλοθελητές, όταν κάποιος φέρεται πολύ ζεστά και όμορφα, δεν στεναχωριέμαι αν φύγει για να δεχτεί μια καλύτερη πρόταση, αλλά δεν θέλω την κοροϊδία, να γίνει κάτι περίεργο τρόπο», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά και το bullying που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της: «Όλοι έχουμε δεχτεί άδικες κριτικές και άδικα σχόλια. Αυτό που λέει η Ρούλα Κορομηλά και έχει και δίκιο είναι ότι τότε ήταν πολύ διαφορετικά τα μεγέθη, όλα είχαν μια άλλη βαρύτητα», είπε στην κάμερα του Star η Σταματίνα Τσιμτσιλή.