Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι 14 sold out συναυλίες με πάνω από 120.000 κόσμο

Newsbomb

Κυκλοφόρησε στο YouTube το ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού που έγραψε ιστορία στα συναυλιακά χρονικά

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε ακόμα ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του «Elpida Tour by Coca-Cola», σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο, γνωρίζοντας κάθε φορά την αποθέωση από δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Επί σχεδόν 4 μήνες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε σε διάφορες γωνιές της χώρας κι έγινε ένα με το κοινό, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων και γράφοντας ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, μέσα από 14 συναυλίες, σε παραγωγή της Panik Live.

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, παρέσυρε το κοινό στα «μαγικά» μουσικά μονοπάτια του παρουσιάζοντας ένα υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα, γεμάτο με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του, την αστείρευτη ενέργειά του και την ξεχωριστή αισθητική του.

Μαζί του ήταν η Ανδρομάχη και συμμετείχαν οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε επιλεγμένες συναυλίες ήταν ο Rack και ο Light.