Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ευτυχισμένοι Μαζί: Η ξεκαρδιστική σκηνή που γυρίστηκε ξανά μετά από 15 χρόνια

Newsbomb

Η πιο αστεία στιγμή του τελευταίου επεισοδίου του Ευτυχισμένοι Μαζί, γυρίστηκε ξανά, 15 χρόνια μετά την προβολή της σειράς - Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος έγινε και πάλι Σπύρος, ο Τάσος Γιαννόπουλος, Μάκης, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ξανά Μάρκος και ο Κώστας Ιντζεγιάν, Μήτσος.

Μια Κυριακή του Φλεβάρη, μια μεγάλη παρέα, φίλοι από τα παλιά, μαζεύτηκαν και μοιράστηκαν αναμνήσεις και ωραίες στιγμές από το παρελθόν. Στην παρέα προστέθηκαν νεότερα μέλη και όλοι μαζί συνεργάστηκαν με ενθουσιασμό για να φτιάξουν αυτό το βίντεο.

Η παρέα του Ευτυχισμένοι Μαζί, ο Μάρκος, ο Μήτσος, ο Μάκης και ο Σπύρος φαίνεται πώς μετά από 15 χρόνια έμειναν ξανά στο ίδιο σημείο με τον Μάρκο αυτή τη φορά να πρέπει να προλάβει τη γέννα του δεύτερου παιδιού. Ο Μάκης έχει δώσει εδώ και δέκα χρόνια το συνεργείο στον γιο του, ο οποίος ακόμα δεν τα χει μάθει όλα.

Οι τέσσερις ηθοποιοί έκαναν ένα απίστευτο reunion και ξαναέπαιξαν την θρυλική σκηνή που προβλήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, γεμίζοντας τους φαν της αγαπημένης σειράς με πολλές αναμνήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» που προβλήθηκε τις σεζόν 2007-2009, έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και σημειώνει ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις της μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.