Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

My Style Rocks - Φωτεινή: «Νικολίνα μη μου το παίζεις θλιμμένο κοριτσάκι»

Newsbomb

My Style Rocks: Η κριτική της Νικολίνας προκάλεσε την έκρηξη της Φωτεινής

Χαμός στο πλατό του «My Style Rocks» με την Φωτεινή και την Νικολίνα. Ο λόγος ήταν το φόρεμα της παίκτριας, το οποίο η Νικολίνα χαρακτήρισε όμοιο με νεγκλιζέ.

«Τα σχόλιά σου προς εμένα και η κριτική σου στο styling τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι συγκεκριμένα. Πάντα βρίσκεις κάποιες φαντασίες να μου προσάψεις», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή.

«Το τελευταίο διάστημα, ό,τι έχεις πει για μένα είναι κάτι που φαντάζεσαι σε εμένα διαφορετικά, χωρίς να χρειάζεται κιόλας, απλά και μόνο για να βάλεις 2 ή 1», πρόσθεσε.

Θέλοντας να δικαιολογηθεί η Νικολίνα της είπε πως τα σχόλιά της είναι πάντα αιτιολογημένα, ενώ τόνισε πως για να της κάνει κάποιες παρατηρήσεις, σημαίνει ότι κάτι δεν της αρέσει.

«Ούτε σε έχω προσβάλλει ποτέ, ούτε λέω πράγματα στον αέρα. Έχω γνώσεις και τις υποστηρίζω και δεν θα τις αλλάξω για να ευχαριστήσω εσένα», είπε η Νικολίνα.

Τέλος, η Φωτεινή της απάντησε: «Το ποιος έχει προσβάλλει ποιον άστο εδώ μέσα. Μη μου το παίζεις θλιμμένο κοριτσάκι. Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου, τα είπαμε».