Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

My Style Rocks - Σιμόν: «Έχω αποδείξεις, αιτιολογώ αυτά που λέω, δεν λέω λόγια στον αέρα»

Newsbomb

My Style Rocks: Η Σιμόν έσπευσε να εξηγήσει το σκεπτικό της πίσω από τη βαθμολογία της στην Casablanca, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ότι θέλει το λέει έχοντας αποδείξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η Σιμόν βαθμολόγησε την Casablanca με «2». Η παίκτρια εξήγησε ότι δεν της άρεσε το λουκ που επέλεξε η συμπαίκτριά της και έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη φούστα, η οποία όπως είπε «δεν την κολακεύει».

«Δεν μου αρέσει καθόλου, δεν σε κολακεύει η φούστα. Το γιλέκο δεν με ενοχλεί. Η φούστα δεν μου αρέσει καθόλου όπως σου κάθεται, είναι χαμηλοκάβαλη, σου κάθεται στραβά. Τα λινά πρέπει να τα σιδερώνουμε καλύτερα να ξέρετε», είπε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το μόνο που της άρεσε από το λουκ της Casablanca ήταν το πουκάμισο.

Η παίκτρια τόνισε ότι η Σιμόν πάντα βαθμολογεί αυστηρά, η ίδια αντέδρασε λέγοντάς της: «Έχεις παράπονο από τη βαθμολογία μου; Σε έχω βαθμολογήσει άσχημα; Πάντα αιτιολογώ αυτό που βαθμολογώ, δεν λέω αρλούμπες, είμαι πολύ συγκεκριμένη με αυτά που λέω».

Πρόσθεσε επίσης: «Έχω αποδείξεις, αιτιολογώ αυτά που λέω, δεν λέω λόγια στον αέρα. Λέω πάντα την άποψή μου όπως έχει, όχι πίσω άλλα και μπροστά άλλα. Μιλάω για τον εαυτό μου, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Ας κάνουν ό,τι θέλουν».