Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στις δηλώσεις Μικρούτσικου – «Είμαι σε σοκ»

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε, ούσα στεναχωρημένη, στις αιχμηρές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

4'

Η εβδομάδα ξεκίνησε με στενάχωρη διάθεση για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλησε να τοποθετηθεί, στον τηλεοπτικό αέρα, σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνη και την ελευθερία που δεν είχε στη συνεργασία τους.

«Με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν “γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;”. Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες», είπε αρχικά.

«Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσλα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει “πως επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς”. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία», τόνισε.

«Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά το να βγαίνει στα άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου, αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα, λέγοντας: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω παρά, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα λόγια δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα.

»Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή