Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Music Key: Συνδρομητική υπηρεσία από το YouTube

Newsbomb

Μια νέα συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν streaming μουσικά βίντεο χωρίς διαφημίσεις και να τα κατεβάσουν για offline χρήση, λανσάρει το YouTube.

Όπως σημειώνει το BBC, η συνδρομή παρέχει επίσης πρόσβαση στο Google Play All Access, την υπάρχουσα υπηρεσία κατεβάσματος τραγουδιών της εταιρείας.

Το Music Key αναμένεται να αποτελέσει ανταγωνιστή των Spotify, Beats Music και άλλων αντίστοιχων μουσικών διαδικτυακών υπηρεσιών.

Το λανσάρισμα της υπηρεσίας καθυστέρησε λόγω διαμάχης με ανεξάρτητα labels.

Οι συσκευές Android θα είναι οι πρώτες που θα μπορούν να «σώζουν» clips και θα ακολουθήσουν οι συσκευές της Apple- ωστόσο δεν αναμένεται ακόμα αντίστοιχη επέκταση στα PC.

Σημειώνεται ότι οι φορητές συσκευές θα είναι επίσης σε θέση να παίζουν μουσική στο background, ακόμα και όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί άλλα προγράμματα. Επίσης, το Music Key προσφέρει downloads καταγραφών συναυλιών, remix, σπάνια ακυκλοφόρητα κομμάτια κ.α.

Το YouTube Music Key θα γίνει αρχικά διαθέσιμο σε συγκεκριμένους χρήστες-fans της μουσικής μέσω προσκλήσεων στα email τους, και μελλοντικά σε όλους τους χρήστες.

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER