Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Νέο ριάλιτι: Πόσο σεξ αντέχει πια η TV;

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Ένα νέο ριάλιτι ετοιμάζεται να χτυπήσει σαν τυφώνας την αμερικανική τηλεόραση. Το θέμα πλέον είναι, πόσο σεξ θεωρείται υπερβολικό για τη μικρή οθόνη;

Το όνομα του σόου είναι "Sex Box", δηλαδή κουτί του σεξ. Κι ένα τέτοιο κουτί, δεσπόζει στο πλατό της εκπομπής.

Ένα κουτί στο οποίο θα μπαίνει μέσα το εκάστοτε ζευγάρι, θα έχει σεξουαλική επαφή –ευτυχώς χωρίς κάμερες και μικρόφωνα- και κατόπιν φορώντας μόνο μια ρόμπα, θα βγαίνει έξω για να συζητήσει με τους «ειδικούς» το πρόβλημά του και να λάβει «χρήσιμες» συμβουλές.

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται όλο αυτό; Γιατί –όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του "Sex Box"- ένας άνθρωπος είναι πιο ευάλωτος άρα και πιο ειλικρινής αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή. Θα μοιραστεί λοιπόν πιο άνετα όσα τον προβληματίζουν και θα δεχθεί πιο εύκολα τις σχετικές συμβουλές.

Τις οποίες, στη συγκεκριμένη εκπομπή, θα δίνουν ένας θεραπευτής εξειδικευμένος στις σχέσεις ζευγαριών, ένας σεξουαλικός θεραπευτής, μια πάστορας και μια κωμικός!

Το εν λόγω ριάλιτι είχε και βρετανική βερσιόν, που προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια έχοντας μεγάλη τηλεθέαση. Τώρα όμως σερβίρεται σε ένα σαφώς μεγαλύτερο και πολύ πιο συντηρητικό κοινό, αυτό των ΗΠΑ, τραβώντας το σκοινί στα άκρα. Μένει να δούμε τις αντιδράσεις του κοινού μετά την πρεμιέρα του "Sex Box" στις 27 Φεβρουαρίου στο κανάλι WE.