Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

True Detective 2: Η κάθοδος στην κόλαση της διαφθοράς στην Καλιφόρνια

Newsbomb

Μέσα σε μια εβδομάδα «καυτών» πολιτικών εξελίξεων, το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν του True Detective μας μετέφερε και αυτήν την εβδομάδα στην απόλυτη κόλαση της φανταστικής πόλης Vinci των ΗΠΑ, όπου οι αστυνομικοί Ρέι (Κόλιν Φάρελ) και Άνι (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς) ερεύνησαν το σκοτεινό και διεφθαρμένο παρελθόν του θύματος της άγριας δολοφονίας...

Ασφαλώς ρυθμίσαμε τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ ώστε να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε το νέο επεισόδιο, για να το δούμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να εξιχνιάσουμε τα μυστήρια που κρύβει η αγαπημένη μας αστυνομική σειρά, παραγωγής HBO.


Στο δεύτερο επεισόδιο λοιπόν είδαμε το... αταίριαστο δίδυμο των ντετέκτιβ Ρέι και Άνι να συνεργάζονται προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην άγρια δολοφονία του δημάρχου της πόλης Vinci στην Καλιφόρνια.

truedetective15 19


Από την πλευρά του ο Φρανκ (Βινς Βον) βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση μετά το έγκλημα και φαίνεται να είναι ο μόνος που «καίγεται» πραγματικά για να βρεθούν οι ένοχοι. Ένα είναι το σίγουρο: η διαφθορά έχει «δηλητηριάσει» κάθε γωνιά του Vinci και η υπόθεση θα είναι πολύ πιο σκοτεινή απ' ό,τι φανταζόμασταν στην αρχή...

Όσο για τον Πωλ (Τέιλορ Κιτς) μπορεί να μην έπαιξε και τόσο σημαντικό ρόλο στο νέο επεισόδιο, ωστόσο μάθαμε κάποια πράγματα γι΄ αυτόν, καθώς, όπως φαίνεται, θα διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο στην πορεία της σεζόν.
Και ασφαλώς το τέλος μας άφησε να αγωνιούμε για την τύχη του Ρέι...


Αλλά ας αποφύγουμε καλύτερα τα spoilers και ας περιμένουμε το τρίτο επεισόδιο της κορυφαίας αστυνομικής σειράς για το 2015.
Και αυτήν την Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα θα κάνουμε ένα διάλειμμα από τις εξελίξεις και θα συντονιστούμε στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του True Detective, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούμε να το γράψουμε για να το απολαύσουμε όποτε εμείς θέλουμε!