Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Είδηση - «βόμβα» για το Survivor: Αλλάζουν όλα μετά το τροχαίο των «Μαχητών»

Newsbomb

Survivor: Απαντήσεις στα ερωτήματα των τηλεθεατών του Survivor για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το τροχαίο που είχαν οι «Μαχητές» και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, έδωσε σήμερα, Παρασκευή (31/03/2017) η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη, μία ημέρα μετά το δραματικό χθεσινό επεισόδιο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όπως είναι φυσικό, το τροχαίο από το οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την κ. Μαραγκουδάκη, η Ειρήνη Κολιδά επέλεξε η ίδια να εγκαταλείψει το Survivor. «Είναι επιλογή της Ειρήνης να φύγει από το παιχνίδι. Ο Μάριος θα παραμείνει» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως βασικό μέλημα της παραγωγής ήταν να είναι καλά τα παιδιά.

«Η παραγωγή φέρθηκε άψογα στα παιδιά. Αμέσως ήταν κοντά τους και τους παρείχε ό,τι χρειάζονταν» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Δεν θα μπει κανένας νέος παίκτης στο Survivor

Οπως είπε η κ. Μαραγκουδάκη όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές» διευκρίνισε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως δεν θα μπουν στο Survivor νέοι παίκτες, ενώ είπε πως «το λογικό είναι ίσως να γίνει μία ανακατανομή των ομάδων. Μπορεί».

Δείτε στο βίντεο τι είπε για την επόμενη ημέρα στο Survivor.