Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Χρανιώτης και Ντάνος πιάστηκαν στα χέρια; Η σκηνή που βάζει «φωτιά» στο παιχνίδι (vid)

Newsbomb

Survivor Nέα: Η ένωση των δύο ομάδων έγινε. Το πάρτι τελείωσε και οι μάχες ξεκίνησαν!

Τα πάντα ανατρέπονται στο Survivor και οι ισορροπίες αλλάζουν, ενώ οι παίκτες καλούνται για μία ακόμα φορά να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού.

Με την έλευση των «Μαχητών» στην παραλία των «Διάσημων» και το συγχρωτισμό των δύο ομάδων, το Survivor αποκτά νέα δυναμική. Ουσιαστικά το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή, ως προς τις συμμαχίες, τις στρατηγικές και τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί σε αυτούς τους δυόμισι πρώτους μήνες.

Το παιχνίδι θα αποκτήσει σιγά - σιγά χαρακτήρα ατομικού ανταγωνισμού, παρά ομαδικής σύγκρουσης. Ωστόσο, στην πρώτη φάση, «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται συλλογικά.

Το επόμενο επεισόδιο του Survivor αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την τεράστια αλλαγή που φέρνει στο reality επιβίωσης η ένωση των δύο ομάδων, οι παίκτες φαίνονται… εκνευρισμένοι. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή της… έντασης μεταξύ του Γιώργου Χρανιώτη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, φαίνεται να πιάνονται στα χέρια. Τι συνέβη; Είναι τα πράγματα όπως φαίνονται στο trailer;

Είναι, μόνο που οι δύο παίκτες δεν τσακώνονται, αλλά πανηγυρίζουν!!!

Δείτε στη video gallery του Newsbomb.gr το trailer του 45ου επεισοδίου του Survivor…