Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor 2: Αποκάλυψη! Αυτές είναι οι μεγάλες ανατροπές που δεν περιμένει κανείς!

Newsbomb

Survivor 2:Αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2018 – Απόψε στις 21:00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες – Τι θα δούμε στο σημερινό, Κυριακή (21/01/2018) επεισόδιο – Τι αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή της

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του φετινού Survivor, που όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά τον Τούρκο παραγωγό που βρίσκεται πίσω από το reality επιβίωσης, θα διαφέρει εντελώς από το περσινό, καθώς δεν θέλει να υπάρξουν συγκρίσεις.

Σήμερα Κυριακή (21/01/2018) στις 21:00 το βράδυ το Survivor, που έσπασε την περσινή χρονιά όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης, θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τους 24 παίκτες να μάχονται στο στίβο μάχης.

Οι 24 παίκτες έχουν ήδη προσγειωθεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και μάλιστα έχουν πάρει μέρος ήδη στην πρώτη τους δοκιμασία. Άλλωστε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής του Survivor μάς ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Στόχος όλων είναι ένας… η νίκη!

27048040 10154940972816216 1387906287 o 0

Οι πρώτες μέρες στο Survivor 2018 είναι πάντα και οι δυσκολότερες για τους περισσότερους, ωστόσο, σύντομα θέλοντας και μη προσαρμόζονται γρήγορα στη νέα τους καθημερινότητα. Ο ενθουσιασμός των παικτών είναι σίγουρος μεγάλος, αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Λίγο πριν την έναρξη του ριάλιτι, στις 19.00 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Εδώ Survivor».

Όπως και πέρυσι, στο πρώτο επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» να φεύγουν από Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, οι 24 παίκτες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα πέσουν στο στίβο μάχης, που σύμφωνα με πηγές, αναμένεται εξαιρετικά δύσκολος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2: Το κορμί του φετινού Survivor είναι ένα και ονομάζεται… Ελένη Χατζίδου!

Survivor 2: H Κατερίνα Δαλάκα ετοιμάζεται να τρέξει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Survivor 2: Η Ξένια των REC θα χαρίσει... πόνο στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2: Ροδάνθη Καπαρού - Από την Κρήτη με... αγάπη στις οθόνες σας

Survivor: Δε φαντάζεστε πού μένει ο Ντάνος - Έπαθε ΣΟΚ η Μενεγάκη με την αποκάλυψη!

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε κάτι που δεν περιμένει κανείς μας να δει στο Survivor»

«Οι παίκτες του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει τα αγωνίσματα. Έχουν ήδη ξεκινήσει να βιώνουν την πείνα και τις κακουχίες. Στα πρώτα επεισόδια θα γίνουν μεγάλες ανατροπές! Από την αρχή του παιχνιδιού όλα αυτά που πιστεύαμε μπορεί να ανατραπούν… Μην εκπλαγείτε αν δείτε κάτι που δεν περιμένει κανείς μας να δει στο Survivor. Θα ήθελα να σας προετοιμάσω, γιατί κάτι ξέρω»! είπε την Παρασκευή (19/01/2018), η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή «ΕΔΩ».