Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας

Newsbomb

Survivor 2018διαρροή - spoiler: Έντονο το πάθος των δύο ομάδων στο σημερινό (04/06/2018) στίβο μάχης - Τα δίνουν όλα για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας - «Η ανάγκη για επικοινωνία δεν σταματάει ποτέ» - Ανεβασμένο το ηθικό των «Διασήμων» μετά τη μεγάλη ανατροπή

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor ξεκινά σε λίγες ώρες. «Μαχητές» και «Διάσημοι» έτοιμοι για άλλη μία φορά να τα δώσουν όλα στο στίβο μάχης για το σημερινό έπαθλο της επικοινωνίας.

Την Κυριακή (03/06) οι «Διάσημοι» κατάφεραν μια μεγάλη ανατροπή! Από το 3-8 που έχαναν τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των «Μαχητών» κάνοντας επτά σερί νίκες. Το σκορ... Διάσημοι 10 νίκες, Μαχητές 8 νίκες.

Οι «Διάσημοι» χάρηκαν ιδιαίτερα το έπαθλο της άνεσης, ενώ στην παραλία τους περίμενε μία τεράστια έκπληξη. Υπήρχε μία ξύλινη ντουζιέρα, την οποία και χρησιμοποίησαν με το που έφτασαν στο χώρο! Μάλιστα, δεν έλειψαν τα παιχνίδια μεταξύ των παικτών!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σήμερα οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για το έπαθλο επικοινωνίας! Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία δεν είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά την περασμένη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο!

«Πολύ δυνατή μονομαχία – Φοβερό το σημερινό πάθος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες σήμερα». Αυτά είναι τα λόγια του Γιώργου Λιανού, όταν περιγράφει τον αγώνα.

Έρχεται ένας νέος συναρπαστικός αγώνας επάθλου στο Survivor 2!

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα, Δευτέρα (04/06/2018) το έπαθλο επικοινωνίας; Οι «Διάσημοι» που μετρούν σερί νίκες ή οι «Μαχητές»; Διαρροές αναφέρουν πως οι «Μαχητές» θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή σήμερα!

Ωστόσο, η απάντηση θα δοθεί απόψε, στις 9:00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

Προσοχή! Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτούς τους αριθμούς