Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor spoiler: «Έσκασε» η διαρροή! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το σούπερ έπαθλο... έκπληξη

Newsbomb

Survivor 2018:Μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής περιμένει το νικητή του σημερινού (18/06) επάθλου στο Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς όσο το ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει προς το τέλος του, τα έπαθλα γίνονται όλο και πιο μεγάλα.

Μαχητές και Διάσημοι αναμένεται έτσι να τα δώσουν όλα, διεκδικώντας ένα ξεχωριστό έπαθλο, με τη νικήτρια ομάδα να βιώνει μία εμπειρία ζωής.

Το πάθος για τη νίκη έτσι θα προκαλέσει και μεγάλες εντάσεις, καθώς μια μικρή παρεξήγηση φαίνεται να δημιουργείται μεταξύ του Νικόλα Αγόρου και του Γιάννη Τσίλη, την ώρα που βρίσκονται στο στίβο μάχης και προσπαθούν να φτάσουν γρήγορα προς τη νίκη.

Μάλιστα, ο παίκτης των Μαχητών προειδοποιεί τον αντίπαλό του λέγοντας, «Τσίλη… η τελευταία σου»!

Όσον αφορά πάντως στο αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, πιο κοντά στη νίκη βρίσκονται οι Μαχητές.

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

Υπενθυμίζεται ότι στους Μαχητές πήγε το χθεσινό έπαθλο άνεσης του Survivor, οι οποίοι - εκτός από κρεβάτια και μαξιλάρια - κέρδισαν και ψώνια στο σούπερ μάρκετ!

Το τελικό σκορ ήταν 10 - 8.

Από τους Μαχητές δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Πάνος, ενώ από τους Διάσημους δεν πήρε μέρος στον αγώνα η Κατερίνα, για τον ίδιο λόγο.

Η ομάδα των Μαχητών ψώνισε στο σούπερ μάρκετ με βάση τα χρήματα που είχαν οι παίκτες στη διάθεσή τους.

Από την άλλη, οι Διάσημοι δε φάνηκε να ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από την ήττα. Αντίθετα, για μία ακόμη φορά, διακωμώδησαν το έπαθλο. Ο Γιάννης έφτιαξε ένα μπακάλικο και άρχισε να… πουλά πράγματα στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Το βράδυ, και οι δύο ομάδες, έπαιξαν στο «Πες το αλλιώς», όπου νικητές αναδείχθηκαν και πάλι οι Μαχητές. Το έπαθλο ήταν γλυκό με φρούτα.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου: