Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Βόμβα» στο Survivor 2018: Αλλάζει η τελική τετράδα! (vid)

Newsbomb

Survivor 2018διαρροή - spoiler:Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Survivor 2 έρχεται την προσεχή Κυριακή.

Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, το παιχνίδι - μοιραία - γίνεται ατομικό, κάτι που θα προκαλέσει τεράστια ανατροπή των ισορροπιών.

«Από εδώ και πέρα, τα ξεχνάτε όλα. Από σήμερα, το παιχνίδι αλλάζει, αφού το Survivor γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του», ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

Οι παίκτες, λοιπόν, την Κυριακή θα πάρουν μέρος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα, το οποίο θα έχει νικητές έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Η αλλαγή αυτή, ωστόσο, μόνο απλή δεν είναι, καθώς η (πρώην) ομάδα των Μαχητών αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολα στη συνέχεια και μέχρι να καταλήξουμε στην τελική τετράδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ο λόγος;

Η αριθμητική υπεροχή των πρώην Διασήμων, οι οποίοι στις ψηφοφορίες προς αποχώρηση - όπως είναι λογικό - θα ψηφίζουν συνεχώς τους Μαχητές, μέχρι να καταφέρουν να τους «εξολοθρεύσουν» όλους από το reality επιβίωσης.

Πλέον, ο μόνος τρόπος για να «επιβιώσει» κάποιος πρώην Μαχητής είναι είτε να κερδίσει ατομική ασυλία είτε να βρίσκεται πρώτος στην κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας που έγινε πριν λίγες εβδομάδες.

Δείτε το trailer της Κυριακής: